Galadriel is niet meer te herkennen in 'Rings of Power' seizoen 2: intense verandering

Galadriel is zo veranderd dat Lord of the Rings-fans haar in seizoen 2 niet meer gaan herkennen.

Adrienne Koolen, 27-05-2023 16:12

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er was een grote focus op Galadriel in Lord of the Rings: Rings of Power seizoen 1. We konden het personage zo beter leren kennen in haar donkere tijden. Seizoen 2 gooit echter alles helemaal om, zodat Galadriel niet meer te herkennen is.
Seizoen 1 van Rings of Power volgde Galadriel (Morfydd Clark) in haar pogingen om Sauron op te sporen. Dit terwijl ze zijn macht toe voelt nemen en wraak wil nemen voor de dood van haar broer.

Een hele andere Galadriel

De productie voor seizoen 2 is bijna voltooid en Clark durfde nu iets meer te verklappen over haar personage. Ze vertelde in de “Unwrapped”-podcast van The Wrap dat het publiek uit kan kijken naar een heel andere Galadriel.

In seizoen 2 krijgt ze namelijk een hele andere kijk op het leven, waardoor ze nu ook beter de mooie dingen in het leven kan zien.

Clarks quote

Lees hieronder de volledige quote:
"Ze had de vorige keer een soort mentale crisis en was daarom behoorlijk met zichzelf bezig. En nu denkt ze een beetje na over de wereld en dergelijke, maar ze vindt ondanks de duisternis een beetje vreugde in de dingen.

Dus dat was echt leuk om mee te spelen. Maar ik kon ook veel leuke stunts doen en zo, wat gewoon de vreugde van mijn leven is geweest."


Bekijk hieronder de trailer en stream Rings of Power op Prime Video.





Lees meer over: Rings of Power, Joseph Mawle, Sam Hazeldine, Vernon Sanders, Lord of The Rings, Halbrand, Sauron, Morfydd Clark, Galadriel, Richard Armitage

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie