search
'House of the Dragon'-makers hebben plannen voor een heleboel extra seizoenen

'House of the Dragon'-makers hebben plannen voor een heleboel extra seizoenen

Makers van House of the Dragon zijn plannen aan het maken voor nog veel meer seizoenen.

Adrienne Koolen
Al vanaf de eerste aflevering was House of the Dragon een grote hit bij Game of Thrones-fans. De serie verbrak de hoge records van kijkcijfers en werd logischerwijs meteen verlengd voor een tweede seizoen. Nu zijn er geruchten dat er nog veel meer seizoenen aankomen.

Op dit moment is de serie bezig met het filmen voor seizoen 2. Gelukkig zal de schrijversstaking niet heel veel vertraging opleveren, aangezien de scripts al helemaal klaar waren.

Geruchten over seizoenen


Er ging al een tijdje het gerucht rond dat House of the Dragon maar vier seizoenen zou krijgen in verband met het bronmateriaal. Nu lijkt het erop dat dit helemaal niet het geval is.

Francesca Orsi van HBO verklapte namelijk dat er een kans is dat House of the Dragon meer dan vier seizoenen kan krijgen. Mits alles een beetje meezit natuurlijk.

Nieuwe plannen


Volgens Orsi is er nog niets officieel geregeld en dit zal ook nog wel even duren. Makers George R.R. Martin en Ryan Condal zijn namelijk van plan om na de stakingen van de schrijvers bij elkaar te komen om alles door te nemen.

Bekijk hieronder een interview met Graham McTavish en stream House of the Dragon op HBO MAX.

Aanbevolen artikelen