search
Dit is volgens fans de meest overschatte 'Game of Thrones'-aflevering
Series / Nieuws

Dit is volgens fans de meest overschatte 'Game of Thrones'-aflevering

Hoewel deze aflevering heel populair is, is het niet de favoriet onder fans.

Game of Thrones wordt vaak geprezen om zijn ingewikkelde plot, complexe personages en verbluffende beelden. Maar zelfs de meest geliefde serie heeft zijn gebreken, en fans vinden één aflevering in het bijzonder nogal overhyped.

"The Battle of the Bastards" is de negende aflevering van het zesde seizoen van de serie. Daarin zien we een enorme strijd tussen het leger van Jon Snow en de strijdkrachten van Ramsay Bolton om de controle over Winterfell te winnen.

Moeilijk te volgen


Er werd lang uitgekeken naar de aflevering en hij werd na zijn release alom geprezen vanwege de intense actiescènes en emotionele momenten. Sommige fans vinden echter dat "The Battle of the Bastards" overschat wordt en de hype niet waarmaakt. Een kritiekpunt is dat de vechtscènes te chaotisch en moeilijk te volgen zijn.

De cinematografie is hectisch en de montage is snel, waardoor het moeilijk kan zijn om bij te houden wat er op het scherm gebeurt. Een andere klacht is dat de aflevering teveel leunt op schokeffect en spektakel. Hoewel de vechtscènes voor sommigen indrukwekkend zijn, voegen ze niet per se veel toe aan het algemene verhaal.

Sansa


Kijkers hebben betoogd dat de aflevering aanvoelt als een op zichzelf staande actiefilm in plaats van als onderdeel van een groter verhaal. Ook hebben een paar fans kritiek geuit op de aflevering vanwege de behandeling van bepaalde personages. De rol van Sansa Stark in de strijd is bijvoorbeeld controversieel.Ze neemt niet deel aan de actie, maar kiest ervoor om op het laatste moment de Knights of the Vale binnen te halen. Sommige kijkers vinden dat dit haar karakterontwikkeling ondermijnt. Ook vinden veel fans dat Jon realistisch gezien tijdens het gevecht verschillende keren had moeten sterven.

Populair


Hoewel de aflevering dus niet bij alle fans geliefd is, blijft het wel een van de populairste afleveringen van de serie. Game of Thrones is te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen