search
'The Flash' had twee oude personages willen terugbrengen in seizoen 10
Series / Nieuws

'The Flash' had twee oude personages willen terugbrengen in seizoen 10

Seizoen 10 van 'The Flash' had nog een verrassende verhaallijn kunnen hebben...

Het negende en laatste seizoen van The Flash kwam deze week tot zijn einde, waarmee een decennium aan verhalen in het Arrowverse is afgerond. Hoewel het seizoen al een aantal personages terugbracht, waren er oorspronkelijk nog meer verrassende plannen.

In een recent interview met Entertainment Weekly onthulde The Flash-showrunner Eric Wallace dat, als de serie een tiende seizoen had gekregen, er waarschijnlijk meer oude personages waren teruggekeerd. Dit zouden dan Patty Spivot (Shantel VanSanten) en Julian Albert (Tom Felton) zijn geweest, die respectievelijk eerder te zien waren in seizoen 2 en 3.

Getrouwd


In de plannen van Wallace zou het seizoen hebben onthuld dat Patty en Julian getrouwd zijn, ondanks het feit dat ze elkaar in de serie zelf nog nooit gezien hadden. Ze zouden ook hebben geopereerd als misdaadbestrijders onder de naam Hot Pursuit, een schuilnaam die Patty in de strips aanneemt tijdens Flashpoint.

Wallace zei er het volgende over: "Hoe cool zou dat zijn geweest? Wat teleurstellend was, was dat er een paar helden en een paar schurken waren die helaas nooit het daglicht zullen zien in de Arrowverse, omdat we al onze energie in Barry en Iris moesten steken - we moesten twee jaar aan Barry en Iris in één seizoen stoppen".

Gaat het Arrowverse door?


Nu de Justice U-spin-off van The CW vorige week is geannuleerd, zijn fans benieuwd of en hoe de Arrowverse verder gaat. Wallace hoopt van wel: "Ik heb veel dingen afgerond in de seriefinale, en het eindigt op een zeer hoopvolle toon die je laat zien hoe de toekomst van de Arrowverse op de een of andere manier zou kunnen doorgaan".



"Het geeft mensen hopelijk een afsluiting, maar ook wat hoop voor de toekomst, want anders is het erg triest om te denken dat er geen cross-overs meer zijn, dat er geen Arrowverse zal zijn na 24 mei".

Verdrietig


"Dat maakt me verdrietig omdat ik er zo van hou, en het was zo'n groot deel van niet alleen mijn leven, maar het leven van een hele schare fans". The Flash is te zien op Netflix.



Aanbevolen artikelen