search
Het prachtige verhaal achter de Russische variant van 'Married with Children'
Series / Featured

Het prachtige verhaal achter de Russische variant van 'Married with Children'

Er is een sterk lijkende Russische variant van 'Married with Children'.

Married with Children was een groot succes in de Westerse wereld. Een mooi verhaal is dat de serie ook in Rusland een groot succes was, maar dan niet in de versie die wij kennen, maar in een versie die speciaal was aangepast voor de Russische markt.

Schastlivy Vmeste of in het Engels 'Happy Together' werd op 8 maart 2006 voor het eerst uitgezonden en was een volledig Russische bewerking van Married with Children. De Russische variant gebruikte de originele scripts van de FOX-sitcom, maar bewerkte die zodanig dat de humor goed zou aanslaan in Rusland.

Russische cast


De serie had ook zijn eigen Russische acteurs die ook allemaal 'losjes' gebaseerd waren op de Amerikaanse evenknie.


De serie werd in Rusland uiteindelijk zo succesvol dat het Amerikaanse script op een gegeven moment 'op' was en ze in Rusland nog een tijdje doorgingen door in de laatste jaren toch hun eigen scripts te schrijven.

Meer Russische afleveringen


Van Shastlivy Vmeste kwamen er uiteindelijk 365 afleveringen terwijl het bij Married with Children bij 259 afleveringen bleef. Je zou dus kunnen stellen dat de serie in Rusland uiteindelijk populairder was dan de Amerikaanse variant

Leuk weetje is dat er in de Russische staf Yekaterinburg, die stad waar de serie zich afspeelt, zelfs een standbeeld staat van Gena Bukin, de Russische variant van Al Bundy!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen