search
Sheldon zijn liefde voor Amy werd expliciet en bewust op de proef gesteld door experiment showrunners in 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

Sheldon zijn liefde voor Amy werd expliciet en bewust op de proef gesteld door experiment showrunners in 'The Big Bang Theory'

De liefde tussen Sheldon en Amy werd in het 10e seizoen van 'TBBT' nog eens flink op de proef gesteld.

The Big Bang Theory houdt de gemoederen nog altijd bezig. Ook wij houden ervan om nog altijd nieuwtjes en weetjes over de serie te delen, zelfs zoveel jaar na dato.

De serie draait natuurlijk met name om de hoofdcast maar de bijrollen zijn natuurlijk ook zeer interessant omdat zij juist invulling geven aan het leven van de hoofdpersonen.

Ramona


Eén van de bijrollen was voor Riki Lindhome, de actrice speelde het personage Ramona Nowitzki. Ramona was vanaf seizoen twee te zien in de serie en zij was helemaal stapelgek op Sheldon.

Ramona werd steeds aanhankelijker en Sheldon raakte steeds verder verstrikt in haar web. Uiteindelijk nam Sheldon afscheid van haar en hebben we seizoenen lang niets meer van haar vernomen. Tot seizoen 10 dan…



Comeback Ramona


Showrunner Steve Molaro zei hierover: "Eén van de dingen waarvan we dachten dat het interessant zou kunnen zijn, was wat er zou gebeuren als er een andere vrouw zou komen terwijl Amy weg was en wat dat met Sheldon en zijn vriendengroep zou doen."

Ramona kwam in het tiende seizoen weer terug in de serie en probeerde, zonder daar heel expliciet voor uit te komen, opnieuw het hart van Sheldon voor haar te winnen. Aangezien hij op dit moment al een relatie met Amy had, leidde dit tot hilarische momenten. Op een gegeven moment kust ze Sheldon zelfs. Sheldon realiseert zich juist op dat moment dat er maar één vrouw voor hem is: Amy!

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen