search
Komt er nu al een spin-off van 'Manifest' aan?
Series / Interview

Komt er nu al een spin-off van 'Manifest' aan?

De allerlaatste afleveringen van 'Manifest' zijn nog niet eens uitgebracht, maar kunnen we nu al een spin-off verwachten?

Josh Dallas, bekend van zijn rol in Manifest, laat weten wat de mogelijke kansen zijn voor een toekomstige spin-off van de mysterieuze vliegtuigserie.

Dallas vertolkt de rol van Ben Stone in de serie en hij staat nu voor een bitterzoet moment. Met de allerlaatste afleveringen in het vooruitzicht moet hij binnenkort afscheid gaan nemen van zijn geliefde personage dat hij al jaren heeft gespeeld.

Niet het einde


Hoewel de serie nu echt bijna is afgerond, betekent dit niet per se dat we de cast hierna nooit meer gaan zien. In een recent interview met The Hollywood Reporter leek Dallas heel positief over de toekomst van het sci-fi drama.Tijdens het interview werd aan Dallas gevraagd of er ooit een reboot van de serie zou kunnen komen. Dallas liet weten dat dit zeker een mogelijkheid is. Hij deelde zelfs enkele ideeën over hoe dit eruit zou kunnen zien. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

Mogelijke ideeën


"Ik denk dat er zeker mogelijkheden zijn voor een groot vervolg of een spin-off," vertelde Dallas hoopvol. "Misschien gaan we naar de toekomst en zien we Eden als ze ongeveer 21 jaar is terwijl ze haar weg vindt in de wereld."

Hij vervolgde met nog een paar ideeën: "Of we volgen de jongere passagiers. Misschien gaan we terug naar 2013 en duiken we diep in het onderzoek met NSA-directeur Vance."

Hoopvol


Hoewel een officiële bevestiging van een spin-off van Manifest nog ontbreekt, zijn er al genoeg ideeën om enthousiast van te worden. Het lijkt dus ook zeer waarschijnlijk dat we in de toekomst meer van deze serie kunnen verwachten.Stream de allerlaatste afleveringen van Manifest vanaf 2 juni op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen