search
Eerste hints over 'The White Lotus' seizoen 3 vrijgegeven
Series / Nieuws

Eerste hints over 'The White Lotus' seizoen 3 vrijgegeven

Francesca Orsi liet meer los over wat het thema zal zijn voor het aankomende seizoen.

Ook na het tweede seizoen blijft HBO's The White Lotus onwijs populair. Vreemd is het dus ook niet dat er al hard wordt gewerkt aan het derde seizoen. Wie er in de serie zal spelen is nog onbekend, maar een hoge pief bij HBO kon het niet laten om al wat eerste hints weg te geven.

Francesca Orsi is de manager van de afdeling Drama bij HBO en heeft gereageerd op het succes van de komedieserie. In een interview met Deadline sprak zij al meer over de diepere thema's van het nieuwe seizoen.

Het derde seizoen


Orsi zei onder andere: "We hadden nooit voorspeld dat [de serie] het fenomeen zou worden dat het nu is… Seizoen 2 heeft exponentieel geleverd… en we hebben hoge verwachtingen voor seizoen 3."Ze vervolgde: "We waren al enthousiast over seizoen 1. [Regisseur] Mike's pitch voor seizoen 2 maakte ons allemaal al helemaal enthousiast, en ik moet zeggen dat we voor seizoen 3, toen we met hem gingen lunchen, nog extatischer weggingen dan we tot nu toe waren. We hebben heel, heel veel geluk gehad om met Mike White zaken te doen; hij is echt een genie."

Locaties en thema's


Het langverwachte derde seizoen speelt zich naar verluidt af in Thailand, nadat seizoen 1 en 2 respectievelijk in Hawaï en Italië werden gefilmd. Seizoen 3 wordt verwacht met de terugkeer van Natasha Rothwell uit seizoen 1 als Belinda Lindsay.


Orsi gaf weg dat kijkers "een verkenning over spiritualiteit versus het ego" kunnen verwachten in het derde seizoen, dat zich zal afspelen "met de oosterse religie als achtergrond".

Release


De verwachting is dat het derde seizoen van The White Lotus zal uitkomen in 2024.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen