search
Sydney Sweeney moest heel wat uitleggen voordat ze de rol in 'The White Lotus' kreeg
Series / Interview

Sydney Sweeney moest heel wat uitleggen voordat ze de rol in 'The White Lotus' kreeg

Je zou denken dat het succes van 'Euphoria' veel nieuwe kansen met zich mee brengt, maar voor Sydney Sweeney lijkt het soms meer een belemmering...

Sydney Sweeney liep bijna haar rol in The White Lotus mis vanwege het personage dat ze eerder had gespeeld in Euphoria.

Sweeney is vooral bekend geworden door haar rol als Cassie Howard in de populaire serie Euphoria, en deze rol leverde haar zelfs een Emmy-nominatie op. Maar daarnaast haalde ze een grote rol binnen in het eerste seizoen van The White Lotus. Hier speelt ze de rol van Olivia Mossbacher, de dochter van Nicole en Mark.

Haarzelf bewijzen


Onlangs heeft Sweeney een interview gedaan met Variety om over haar carrière te praten. Tijdens het gesprek onthulde ze dat haar prominente rol in Euphoria eigenlijk in de weg stond bij het krijgen van haar rol in The White Lotus.

Ze legde uit dat ze meestal moet vechten voor rollen die compleet verschillen van wat ze eerder heeft gedaan. Omdat de personages in The White Lotus en Euphoria ook zo verschillend waren, moest ze echt laten zien dat ze het in zich had. Bekijk haar uitspraak hieronder:



Vechten voor rol


"Ze dachten niet dat ik geschikt was voor 'White Lotus' vanwege mijn rol in 'Euphoria'," begon Sweeney. "Dus ik heb mezelf op video gezet, ik heb auditie gedaan voor 'White Lotus' net als iedereen en kreeg een vervolggesprek net als iedereen."

Daarna vervolgde ze: "Ik kan rollen krijgen aangeboden die vergelijkbaar zijn met degenen die ik heb gespeeld, maar de rollen die anders zijn, de rollen die mensen verrassen, zijn meestal degene waarvoor ik moet vechten"



Stream alle afleveringen van The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen