search
Kijk zelf: een parade aan gaststerren in deze legendarische komedieserie
Series / Video/clip/featurette

Kijk zelf: een parade aan gaststerren in deze legendarische komedieserie

Deze featurette toont gezichten waarvan je niet vermoed had dat zij te zien zijn geweest.

Sex and the City heeft door de jaren heen werkelijk een stoet aan beroemdheden gehad. Sommigen hadden een gastrol, terwijl anderen zichzelf speelden.

In de clip hieronder is een montage gemaakt, en in sommige gevallen zien we een piepjonge versie van beroemde acteurs. Van Carrie Fisher tot Jon Bon Jovi, ze komen allemaal langs.

Bekoelde liefde


Zo zien we Bradley Cooper in seizoen 2 als Jake. Wanneer Carrie wat sigaretten gaat halen bij een kiosk, ziet hij haar foto op de voorpagina van een tijdschrift. De niet al te flatteuze foto toont een nogal brakke Carrie, en hij vraagt haar of zij dit is. De liefde duurt duidelijk niet al te lang.

In hetzelfde seizoen speelde ook Jon Bon Jovi mee, dit was in de rol van Seth. Carrie ontmoet hem in de wachtkamer van haar therapeut, en dit is inderdaad zo bedenkelijk als het klinkt. John Slattery speelt Bill in seizoen 3. De Mad Men-acteur speelt een hoffelijk en charmant personage, helaas loopt het spaak door Bills voorkeur voor plasseks.

Cameos


Verder zijn daar de rollen van sterren die een fictieve versie van zichzelf speelden. Zo is Samantha een tijdje Lucy Liu's (Charlie's Angels, Elementary) persoonlijke assistente. Ook ontmoet Carrie topacteur Matthew McConaughey. Met Carrie bespreekt hij de mogelijkheden om haar column te verfilmen. Tot slot is daar de geliefde Star Wars-ster Carrie Fisher. Alleen straalt zij niet bepaald wanneer ze Carrie in haar bed aantreft. De laatste heeft het namelijk aangelegd met Fisher's persoonlijke assistent, die op het huis moest passen tijdens Fisher's afwezigheid.

De vrolijke terugblik is een voorproefje voor het nieuwste seizoen van de serie. Sex and the City: And Just Like That seizoen 2 is vanaf 22 juni te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen