search
Ongelooflijk! Dit iconische personage keert terug in 'Sex and the City: And Just Like That'
Series / Nieuws

Ongelooflijk! Dit iconische personage keert terug in 'Sex and the City: And Just Like That'

Na Aidan (John Corbett) keert ook deze oude bekende terug tot vreugde van velen.

In de reboot van Sex and the City was Samantha (Kim Cattrall) de grote afwezige. In de serie werd duidelijk dat de vriendschap tussen Samantha en de rest wat bekoeld was. De pittige pr-vrouw was naar Londen vertrokken.

Kim Cattrall heeft meermalen aangegeven dat ze wel klaar was met haar rol. Dit had mede te maken met spanningen achter de schermen. Verrassend genoeg bericht Variety nu dat de populaire Samantha terugkeert!

Afzonderlijk opgenomen


Het betreft hier voorlopig maar één scène. Hierbij is Samantha te zien terwijl ze met Carrie zit te bellen. Deze opnames zijn gemaakt zonder dat de andere actrices hierbij aanwezig waren. Dit wijst erop dat Cattrall duidelijk niet klaar is voor een 'echte' reünie.

Aan het einde van seizoen 1 zagen we dat Carrie (Sarah Jessica Parker) en Samantha berichten uitwisselden. Beiden waren op dat moment in Parijs, waarbij ze afspraken samen wat te gaan drinken. We kunnen er dus van uitgaan dat de twee elkaar ontmoet hebben, waarbij de banden voorzichtig weer zijn aangehaald.

Deur op een kier


Of het bij een eenmalige gastoptreden blijft of dat de deur wellicht op een kiertje staat voor meer is op dit moment niet bekend. Vast staat wel dat velen de onverwachte terugkeer van de stevige Samantha met veel enthousiasme begroeten. Seizoen 2 van Sex and the City: And Just Like That is vanaf 22 juni te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen