search
Kim Kardashian volgt acteerlessen voor acteerdebuut in grote serie
Series / Nieuws

Kim Kardashian volgt acteerlessen voor acteerdebuut in grote serie

We verwachten geen Daniel Day-Lewis acteerniveau, maar wie weet weet Kim te overtuigen.

We wisten al dat Kim Kardashian had getekend voor een rol in het twaalfde seizoen van American Horror Story, maar de reality-ster lijkt dit ook uiterst serieus te nemen.

Tijdens een interview met Variety liet Kim K. namelijk weten dat ze later deze maand begint met de opnames van American Horror Story, maar dat ze vooraf eerst nog wat acteerlessen volgt.

Zin in!


Kardashian kan niet wachten om haar tanden te zetten in haar acteerdebuut en uit haar comfortzone te stappen. Het model zei er het volgende over:

"Het is een uitdaging, maar ik daag mezelf graag uit. Mijn deel wordt aan het einde van de maand gefilmd. De opnames zijn inmiddels al aan de gang, en ik heb er heel veel zin in."

Het is ontzettend tof om buiten je comfortzone te treden en iets nieuws te proberen. Ik kan niet wachten om deze ervaring aan te gaan."Delicate kwestie


Het nieuwste seizoen van American Horror Story draagt de subtitel Delicate en bevat ook rollen voor Emma Roberts en nieuwkomers Cara Delevingne en Matt Czuchry.

Iemand die absoluut niet blij is met het feit dat Kim Kardashian gaat acteren, is Broadway-ster en American Horror Story-veteraan Patti LuPone.

Pure sensatie?


LuPone heeft laten weten dat het inhuren van Kardashian een typisch gevalletje 'stunt casting' is en er nu een echte acteur is die een rol aan zich voorbij ziet gaan.

Later dit jaar gaan we zien hoe de casting van Kim Kardashian in American Horror Story: Delicate uitpakt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen