Kijk zelf: waar waren we gebleven in 'Sex and the City: And Just Like That'

Alle drie hoofdrolspeelsters gaan duidelijk nieuwe fases in blijkens de trailer.

Valeria Milić, 03-06-2023 16:15

Onlangs werd bekendgemaakt dat Samantha (Kim Cattrall) voor even weer te zien is in seizoen 2 van Sex and the City: And Just Like That. Daarnaast speelt er ook in de levens van de overige personages het een en ander.
Aan het einde van seizoen 1 werden wat knopen doorgehakt. De trailer voor het nieuwe seizoen pakt de draad op.

Ruim een jaar later

Seizoen 2 start ruim een jaar later. Carrie is langzaam maar zeker bezig om de draad van haar leven weer op te pakken. Miranda (Cynthia Nixon) heeft duidelijk voor Che (Sara Ramirez) gekozen, en Charlotte (Kristin Davis) overweegt om weer te gaan werken. De nieuwe personages zoals Dr. Nya Wallace (Karen Pittman) zijn ook weer van de partij.

Van de vertrouwde gezichten keert ook Aidan (John Corbett) terug in Carrie's leven. Tot slot zal ook de excentrieke socialite Bitsy von Muffling (Julie Halston) haar opwachting maken. In de oorspronkelijke serie trouwde zij met de homoseksuele Bobby (Nathan Lane) en kreeg een kind met hem.

Seizoen 2 van Sex and the City: And Just Like That is vanaf 22 juni te zien op HBO Max.
Lees meer over: Sex and the City and Just Like That, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Alexa Swinton, Cathy Ang, Evan Handler, John Corbett, David Eigenberg, Kim Cattrall

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie