De familie van deze 'Euphoria'-ster had een heftige reactie op haar rol in de expliciete serie

Actrice Sydney Sweeney had haar familie niet goed genoeg voorbereid op wat zij in 'Euphoria' zouden zien...

Nina Beerendonk, 04-06-2023 12:10

Euphoria-ster Sydney Sweeney heeft onthuld dat haar familie nogal gemengde reacties had op haar rol in de populaire HBO-serie. Sweeney speelt een van de hoofdrollen in het expliciete tienerdrama, als het personage Cassie Howard.
In een interview met Sunday Today deelde Sweeney dat haar familie nog niet helemaal klaar was voor de riskante en expliciete scènes in Euphoria. Lachend herinnerde de actrice zich hoe haar vader en opa wegliepen uit de kamer toen ze de serie bekeken.

Zonder waarschuwing

"Mijn moeder bezocht me destijds op de set, dus ze kende het verhaal en ik heb er veel met haar over gepraat – mijn vader niet. Ja, ik heb mijn vader niet voorbereid. Helemaal niet. Ik bedoel, hoe breng je het ter sprake in een gesprek?"

"En ook, als ik met mijn vader praat, gaat het meestal niet over werk. We praten, als in, vader-dochter gesprekken. Hij besloot dat hij ernaar ging kijken, zonder het mij te vertellen, met zijn ouders. Mijn vader en mijn opa zetten het uit en liepen de kamer uit".


Grootste fan

Gelukkig was er ook iemand wel enthousiast: "Maar mijn oma is een grote supporter van mij. Ze is een grote fan van mij. Eigenlijk neem ik haar, meestal, over de hele wereld mee naar mijn verschillende sets en maak ik van haar een figurant".


De naaktscènes in Euphoria zijn vaak het onderwerp geweest van debat. Sweeney vertelde al eerder hoe ze showrunner Sam Levinson had benaderd over het verwijderen van naaktheid in een scène waarvan ze dacht dat het niet nodig was. Zij noemde dit als een positieve ervaring.

The Idol

Levinsons nieuwe project The Idol krijgt ook veel kritiek vanwege de manier waarop het met expliciet materiaal omgaat. Er wordt beweerd dat Levinson schokkende beelden gebruikt om een gebrek aan inhoud in zijn werk te maskeren. Toch vinden ook veel mensen de expliciete scènes in zijn series wel goed, omdat ze een stigma doorbreken.Euphoria en The Idol zijn te zien op HBO Max.
Lees meer over: Euphoria, Sydney Sweeney, Sam Levinson, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie