Deze verhaallijnen uit 'The Big Bang Theory' sloeg 'Young Sheldon' over

Niet alle belangrijke momenten uit de originele serie worden behandeld in de prequel.

Tom Veldman, 04-06-2023 13:24

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Onlangs werd het zesde seizoen van de populaire The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon afgesloten met een sterke slotepisode. Dat betekent dat er door fans weer fanatiek gediscussieerd wordt over het afgelopen seizoen.
Naast alle discussies over de momenten en gebeurtenissen die wel in het seizoen zaten, speelt ook de vraag welke zaken gemist werden. Zeker bij een prequel zijn fans natuurlijk razend benieuwd welke elementen uit de originele serie terugkomen.

Cheaten

Een van de missende verhaallijnen betreft Sheldon's vader, George. In de originele serie vertelt Sheldon aan Penny dat hij ooit thuiskwam en zijn vader met een vreemde vrouw betrapte. In seizoen 6 van Young Sheldon zijn er hints dat het moment komt, maar uiteindelijk gebeurde dit niet.

Sheldon's vader hield het niet bij vreemdgaan alleen. In The Big Bang Theory komt ook een anekdote waarin Sheldon zijn vader betrapt bij het stelen uit de kassa van zijn werk, waarna hij zijn vader verklikte. Ook dit moment mist in de prequel.

Traumahelikopter

Daarnaast wordt in The Big Bang Theory verwezen naar een stunt die Sheldon als kind uithaalde. Hij bouwde thuis een CT-scanner en liep brandwonden op door de straling. Vervolgens werd hij per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Wellicht komen sommige van deze momenten alsnog aan bod in seizoen 7. Dat seizoen gaat naar verwachting komende herfst in première. Tot dan kunnen fans de eerdere seizoenen zien op HBO Max.
Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, Sheldon Cooper, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie