search
Originele 'Justified'-acteur komt wel "opdagen" als er een revival gemaakt wordt
Series / Nieuws

Originele 'Justified'-acteur komt wel "opdagen" als er een revival gemaakt wordt

Het is bijna 10 jaar later, maar Timothy Olyphant is helemaal klaar voor een Justifed revival.

Het zou echt te mooi zijn om waar te zijn; een nieuwe Justified revival. Toch zijn er geruchten dat dit inderdaad gaat komen. Maar kunnen we deze geruchten wel vertrouwen?

De westerse misdaad-franchise van Justifed gaat over een U.S. Marshal Raylan Givens (Timothy Olyphant) die een hele oude en westerse benadering van de wetshandhaving heeft. De originele serie eindigde na seizoen 6.

Niet het einde


Dit betekende echter niet het einde voor de franchise, want er kwam een revival, Justified: City Primeval waarin Raylan naar Detroit wordt gehaald om een moordenaar neer te halen.

Na 10 jaar verdwenen te zijn uit de Justified-franchise plaagt Olyphant dat City Primeval misschien niet het laatste is wat we zullen zien.

Nog een revival


Hij vertelde over de toekomst van de franchise tijdens een interview met Variety. De acteur zei dat hij zeker zou komen "opdagen" als hij zijn oude rol weer terug zou krijgen.



Er is geen officiële aankondiging of dit eraan zit te komen in de toekomst, maar er zijn heel veel positieve reacties van zowel fans als acteurs op een eventuele terugkeer.

Bekijk hieronder een interview over de serie en stream Justified: City Primeval op Hulu.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen