search
Deze grote fout uit 'Star Trek: Into Darkness' zal 'Star Trek: Strange New Worlds absoluut niet maken

Deze grote fout uit 'Star Trek: Into Darkness' zal 'Star Trek: Strange New Worlds absoluut niet maken

De storm van kritiek is zeer waarschijnlijk ter harte genomen door de makers.

Valeria Milić
Star Trek: Strange New Worlds speelt zich zoals bekend af in de Prime Timeline. Dit betekent dat James T. Kirk (Paul Wesley) op dit moment in het verhaal zo'n vijf jaar verwijderd is van de rang van captain.

Dit is bevestigd door co-showrunner Akiva Goldman in een interview met SFX Magazine. Daarnaast geeft Goldman aan dat Kirk in deze fase van zijn leven een relatie heeft met Carol Marcus.

Twee keer Marcus


Marcus speelt zowel in de Prime Timeline als in de Kelvin Timeline een rol. In de Prime Timeline krijgt Marcus met Kirk zoon David (Merritt R. Butrick). In The Wrath of Khan wordt zij gespeeld door Bibi Besch. In de Kelvin Timeline, waarin Into Darkness zich afspeelt, zien we Alice Eve in de rol.

Behoorlijk goedkoop


Het is begrijpelijk dat er verschillen zijn gezien de verschillende realiteiten. De fans hadden echter totaal geen begrip voor een bepaalde scène in Into Darkness.

Kirk volgt Marcus een shuttle in, en zij trekt vervolgens haar uniform uit. Marcus zegt tegen Kirk (Chris Pine) om even de andere kant op te kijken. Op een bepaald moment draait hij zich toch om en bekijkt vervolgens Marcus in haar ondergoed, waarna zij hem op zijn kop geeft.De kijkers vonden dit een behoorlijk goedkope stunt. Men was van mening dat men uitsluitend Eve's sex appeal wilde etaleren wat totaal geen nut had voor de rest van het verhaal. Eve zelf gaf aan Inverse aan dat ze juist trots was op de scène, aangezien zij hard getraind had om in topvorm te zijn.

Introductie en Prime Timeline


Het is momenteel nog niet bekend of Star Trek: Strange New Worlds Marcus in seizoen 2 zal introduceren. De serie volgt zoals gezegd de Prime Timeline en als dit gebeurt dan zal dit conform de gebeurtenissen zijn zoals we die zagen in Star Trek: The Original Series en Star Trek II: The Wrath of Khan. Wel staat vast dat de makers de scène uit Into Darkness niet zullen willen herhalen en de 'onderbroekenlol' achterwege zullen laten.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.

Aanbevolen artikelen