search
Man die 321 dagen dood was krijgt rol in Amerikaanse tv-serie 'CSI'
Series / Nieuws

Man die 321 dagen dood was krijgt rol in Amerikaanse tv-serie 'CSI'

Het verhaal van Josh Nalley is bijna te bizar om waar te zijn.

In de wondere wereld van Hollywood komen dromen lang niet altijd uit, maar als ze uitkomen gebeurt dat soms op een hele merkwaardige wijze. Daar weet de Amerikaan Josh Nalley inmiddels alles van.

Nalley heeft een TikTok-account waar hij al bijna een jaar lang dagelijks video's publiceert waarop hij doet alsof hij dood is. Deze stunt herhaalde hij 321 dagen lang in de hoop een rol te krijgen als lijk in een tv-serie.

Chilisaus


De Amerikaan kreeg het idee toen hij een vrouw zag die video's publiceerde met chilisaus erin. Zij kreeg vervolgens allerlei aanbiedingen van winkeliers voor gratis saus. Nalley vroeg zich af of hij hetzelfde kon doen, maar dan wat betreft het spelen van een lijk op televisie.

Het antwoord op de vraag bleek 'ja'. Na 321 dagen werd hij opgemerkt door de casting directors van de misdaadserie CSI: Vegas. Naar aanleiding van zijn overtuigende acteerwerk als dood lichaam kreeg hij een rol aangeboden in de serie.

CSI: Vegas


Hoe overtuigend Nalley zijn rol als dode man zal spelen kunnen we gaan zien in het derde seizoen van CSI: Vegas. Dat seizoen komt naar verwachting later dit jaar of begin volgend jaar uit.

@living_dead_josh #foryoupage #fyp ♬ Conspiracy - Kieran Rogers






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen