search
Waarom blijven sommige vragen onbeantwoord na de finale van 'Manifest'?

Waarom blijven sommige vragen onbeantwoord na de finale van 'Manifest'?

De finale van 'Manifest' sloot de serie op een mooie manier af, maar toch zijn er nog een paar vragen onbeantwoord gebleven...

Tom Veldman
Josh Dallas, bekend van zijn rol als Ben Stone in Manifest, laat weten waarop sommige vragen nog steeds onbeantwoord zijn gebleven na de finale van seizoen 4 deel 2.

In de aanloop naar de ontknoping werd de spanning steeds meer opgebouwd en waren er nog tal van onbeantwoorde vragen. Hoewel sommige vragen eindelijk werden beantwoord in de finale van Manifest, bleven er nog steeds een aantal losse eindjes over.

Laatste aflevering


Na alle schokkende gebeurtenissen die de personages hebben meegemaakt, bevinden ze zich weer terug in het jaar 2013. We zien hen op de luchthaven van New York, waar ze oorspronkelijk zouden moeten landen.Er zijn een aantal aanwijzingen waarin je kan zien dat de groep van alles heeft meegemaakt, maar in het algemeen lijkt het alsof hun vliegtuig nooit op mysterieuze wijze is verdwenen tijdens de vlucht.

onbeantwoorde vragen


Dallas besprak het einde van Manifest seizoen 4 deel 2 in een interview met Entertainment Weekly. Hij benadrukte dat er nog een paar onbeantwoorde vragen waren en legde uit waarom de serie niet alles hoefde te onthullen. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

"De serie beantwoordt de grote vragen, maar niet alles," begon Dallas. "En dat hoeft ook niet, want ik denk dat het uiteindelijk meer gaat over de menselijkheid van deze mensen en de wereld."

Daarna vervolgde hij: "Het gaat erom wat je met je tijd doet, hoe je het besteedt en hoe je die doorbrengt. Ze krijgen het grootste geschenk: een tweede kans met de kennis van wat ze zojuist hebben meegemaakt."Stream alle afleveringen van Manifest op Netflix.Aanbevolen artikelen