search
Keert deze 'Crime Scene Investigation'-ster weer terug voor de spin-off?
Series / Interview

Keert deze 'Crime Scene Investigation'-ster weer terug voor de spin-off?

We hebben Eric Szmanda al even gespot aan het einde van seizoen 2 in 'CSI: Vegas', maar waarschijnlijk gaan we hem nu nog veel vaker zien.

Er is een grote kans dat Eric Szmanda weer terugkeert voor zijn rol als Greg Sanders in CSI: Vegas.

CSI: Vegas is een spin-off van de populaire misdaadserie Crime Scene Investigation en volgt een nieuw team van forensische onderzoekers in Las Vegas. Het team gebruikt de nieuwste technieken om misdaden op te lossen.

Klaar mee


Szmanda speelde in de originele CSI-serie de rol van Greg Sanders. Hij heeft eerder laten weten dat hij klaar was met het 'Crime Lab' en dat hij niet meer zou terugkeren. Aan het einde van seizoen 2 was hij echter weer kort te zien in de spin-off.

Kort


Hoewel Eric Szmanda dus slechts kort te zien was bij CSI: Vegas, hint de acteur nu naar meer verschijningen in de toekomst.

In een recent interview met TV Insider onthult Szmanda dat het verhaal van Greg onzeker was omdat hij misschien terug zou komen in latere seizoenen. Hij zegt ook dat "niets is uitgesloten". Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Szmanda over terugkeer


Nou, ik denk niet dat ik afscheid ga nemen van Greg. Dit werd bewust open gelaten. Tijdens mijn gesprekken met de producent, Jason Tracy, zijn ze altijd heel positief geweest. We zijn al een tijdje in gesprek om dit te doen, aldus Szmanda.

Daarna vervolgde hij: Vanwege creatieve redenen en de timing paste het alleen op het einde van dit seizoen. Maar zoals Jason me vertelde, houden ze van mijn personage en hebben ze het verhaal bewust opengelaten, er is niet uitgesloten.

Hij sloot af met: Dus samen met de zeer overweldigende positieve reacties van de fans op de comeback van Greg, denk ik dat Greg waarschijnlijk weer terugkeert.Stream CSI: Vegas op CBS.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen