search
Kaley Cuoco raakte bijna haar been kwijt in haar tijd bij 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

Kaley Cuoco raakte bijna haar been kwijt in haar tijd bij 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco was dolgelukkig met haar rol in 'The Big Bang Theory', maar niet alles verliep vlekkeloos in deze periode...

Kaley Cuoco, vooral bekend van haar rol als Penny in The Big Bang Theory, heeft een bijzonder verhaal gedeeld over een paardrij-ongeluk dat gebeurde toen de serie net was begonnen.

De nerdy sitcom was meteen een groot succes bij het publiek en blijft tot op de dag van vandaag enorm populair. Kaley Cuoco heeft dan ook een groot deel van haar bekendheid te danken aan de iconische rol die ze 12 seizoenen lang heeft gespeeld.

Heftig ongeluk


Maar het had allemaal heel anders kunnen lopen. Zo vertelt ze openhartig bij de Smartless podcast over een heftig ongeluk dat gebeurde tijdens het paardrijden. Het ongeluk was zelfs zo intens dat ze bijna een been kwijt was.



De actrice viel namelijk van haar paard, maar het was niet de val zelf die de breuken veroorzaakte. Hierna trapte het paard helaas hard op haar been en daardoor raakte ze ernstig gewond. De verwondingen waren zo heftig dat ze een formulier moest ondertekenen zodat ze de dokter niet aansprakelijk kon stellen als haar been moest worden geamputeerd.

Eind goed al goed


Maar gelukkig is ze volledig hersteld van het ongeluk en kan ze nu nonchalant grappen maken over de "paar goede littekens" die ze eraan heeft overgehouden. Bekijk haar uitspraak hieronder:

"Toen het paard op me stapte - en ik herinner het me nog als de dag van gisteren, want het duurt even voordat je beseft hoe erg iets is - dacht ik: 'Viel ik net op een grote berg bladeren?' Want ik hoorde al dat gekraak…"

Daarna vervolgde ze: "Het kostte me zo'n vijf tot tien seconden om te beseffen dat het niet 400 bladeren waren, maar mijn botten… Ik heb er een paar mooie littekens aan overgehouden. Dat geeft je echt een badass-gevoel."



Stream alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen