search
Apple TV+ onthult vierdelige docuserie vol met ongekende momenten van Lionel Messi
Series / Nieuws

Apple TV+ onthult vierdelige docuserie vol met ongekende momenten van Lionel Messi

Het wordt voor fans genieten van nooit vertoonde beelden van de voetbalgrootmeester.

Het is een van de allergrootste voetballers van deze generatie, en misschien wel aller tijden. Lionel Messi staat centraal in een nieuw aangekondigde docuserie van Apple TV+ over zijn leven en weg naar de top van de internationale voetbalwereld.

De nog ongetitelde docuserie volgt de zevenvoudige gouden bal winnaar gedurende zijn vijf deelnames aan het FIFA wereldkampioenschap voetbal. Met veel exclusieve beelden achter de schermen krijgt de kijker een blik uit het leven van 'De Vlo'.

Nog nooit vertoonde beelden


De docuserie is gefilmd in Parijs en Argentinië, maar het grootste deel werd opgenomen tijdens het WK voetbal in Qatar van 2022. Alle momenten van dit toernooi worden gevolgd, van de trainingen met zijn team, tot de chaotische taferelen bij de persmomenten.

Het leidt allemaal tot de uiteindelijke ontknoping van het toernooi en de kroon op Messi's carrière; het winnen van een WK voetbal. Van alle prijzen die Messi kon winnen, en heeft gewonnen, ontbrak alleen deze nog.

Filmmakers met ervaring


De docuserie wordt geproduceerd door Smuggler Entertainment, met Emmy-award winnaars Tim Pastore (Free Solo), Brian Carmody, Patrick Milling-Smith en Mat Renner (Limitless with Chris Hemsworth) aan het roer.



Momenteel is nog niet bekend wanneer de docuserie zal verschijnen. Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen