search
Tom Hollands nieuwste project onder vuur: ultiem dieptepunt voor de acteur
Series / Nieuws

Tom Hollands nieuwste project onder vuur: ultiem dieptepunt voor de acteur

Het lijkt erop dat Sam Levinson niet wist wat hij met Tom Hollands talent aan moest.

De nieuwe serie van Euphoria-regisseur Sam Levinson krijgt een opvallende rotten tomatoescore. De regisseur zag dit al aankomen, maar wat betekent dit voor de cast?

Tom Holland schitterde als Spider-Man in de MCU, maar zijn andere rollen kunnen zijn Marvel-glorie niet bijbenen. Zijn nieuwe serie The Crowded Room zou dit helemaal op moeten gooien, maar helaas is dit een nieuw dieptepunt voor de acteur.

Lage scores


Zijn Marvel films en series zoals Avengers: Endgame, Spider-Man: Homecoming, Spider Man: Far from home en Captain America: Civil War hebben allemaal hele hoge scores van boven de 90%.

Hollands films buiten de MCU blijven echter rond de 20 tot 40% hangen. Chaos Walking heeft bijvoorbeeld een score van 21% en Cherry niet meer dan 37%.

Slechte recensies


The Crowded Room nestelt zich echter op nummer 1 van de slechtst beoordeelde serie met een magere score van 13%. Natuurlijk komt dit niet puur en alleen door Tom Holland.



De serie heeft namelijk de kritiek gekregen dat de verrassing totaal niet verrassend is en de verwarde verhalen onhandig ingezet worden.

Holland krijgt echter wel veel lovende reacties op Rotten Tomatoes. Zijn kwetsbaarheid geeft complexiteit aan zijn personage en deze intensiteit kan de rest van de serie "niet evenaren".

Bekijk hieronder een interview met Tom Holland en stream The Crowded Room op Apple TV.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen