search
Absolute ster uit 'The White Lotus' hoopt op een gruwelijke dood in seizoen 3
Series / Nieuws

Absolute ster uit 'The White Lotus' hoopt op een gruwelijke dood in seizoen 3

Jennifer Coolidge heeft moeite met hoe 'Tanya' aan haar eind kwam en wenst 'Greg' eenzelfde lot toe.

In de anthologieserie The White Lotus konden we twee seizoen lang genieten van Tanya, gespeeld door Jennifer Coolidge. Als het aan Coolidge ligt wordt er in het derde seizoen nog afgerekend met een personage dat ook al eerder in de serie meespeelde.

Het gaat hierbij om Greg, de echtgenoot van rijkeluisvrouw Tanya. In een interview gaf Coolidge aan dat de "kwaadaardige" Greg niets minder verdient dan zijn "verdiende loon", wat volgens haar zou betekenen dat Greg "in een vleesmolen terechtkomt".

Coolidge en dood Tanya


Coolidge had het moeilijk met de dood van Tanya in het tweede seizoen. Haar dood werd uiteindelijk veroorzaakt door een complot dat mede werd opgezet door Tanya's echtgenoot Greg.

De makers hebben al aangegeven dat er in seizoen 3 in ieder geval één personage terugkeert. Het gaat om spa-eigenaar Belinda Lindsey (Natasha Rothwell) uit seizoen 1 die een goede band had met Tanya en die mogelijk zelfs in haar testament is opgenomen? Zou dit inderdaad tot een confrontatie met Greg leiden? We zullen het moeten afwachten.

Bekijk op instagram

Plot seizoen 3


Het derde seizoen van The White Lotus zal zich in Thailand afspelen. "Het eerste seizoen draaide vooral om geld en het tweede seizoen ging over seks. En ik denk dat het derde seizoen misschien een satirische en grappige kijk zal zijn op de dood en Oosterse religie en spiritualiteit.", aldus de showrunner van de populaire serie.

Kijk The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen