'Stranger Things'-acteur is enthousiast over de vertraging van seizoen 5 en ziet mogelijkheden

Niemand zit natuurlijk op vertraging te wachten, maar is het misschien toch iets positiefs?

Adrienne Koolen, 07-06-2023 12:09

Elke Stranger Things-fan heeft het verdrietige nieuws ondertussen al wel gehoord; seizoen 5 heeft flinke vertraging opgelopen door de aanhoudende WGA-stakingen. Caleb McLaughlin denkt echter dat deze vertraging positief is.
Hollywood is al een tijdje geteisterd door de aanhoudende stakingen van de schrijvers van de Writers Guild of America (WGA). Veel films en series, waaronder dus Stranger Things, hebben hierdoor flinke vertraging opgelopen.

Positieve kant

De opnamen van seizoen 5 van Stranger Things zouden afgelopen mei beginnen, maar helaas is dit voor onbepaalde tijd in de wacht gezet.

Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair) gelooft dat de vertraging ook een positieve kant heeft. Ook spreekt hij zijn steun aan de schrijvers uit.

Nieuwe ideeën

McLaughlin denkt dat de vertraging misschien een kans is om nieuwe en betere ideeën op te doen voor het laatste seizoen.


Lees hier zijn quote: "Ik steun de schrijvers een volle 100% en ik heb nu de tijd om mijn eigen dingen te maken en aan muziek te werken. Tegen de fans die nu lang moeten wachten op seizoen 5 wil ik zeggen dat alles met een reden gebeurt."

Nieuw personage?

De acteur denkt dat de vertraging "tijd geeft om te brainstormen over verschillende ideeën voor het nieuwe seizoen of zelfs voor een nieuw personage." Op dit moment wacht McLaughlin, net zoals iedereen, totdat het filmen kan beginnen.

Bekijk hieronder een interview met Caleb McLaughlin en stream Stranger Things op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max, Will, Winona Ryder, Noah Schnapp, Joyce, Charlie Heaton, Caleb McLaughlin, Dungeons and Dragons

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie