Deze 'Yellowstone'-ster sluit zich aan bij de volgende spin-off

Fans kunnen een oude bekende in actie gaan zien in de derde spin-off.

Tom Veldman, 07-06-2023 14:54

Sinds 2018 worden Western-fans verwend met de neo-Western Yellowstone. De serie was een gigantisch succes en leverde maar liefst vijf spin-offs af die in verschillende stadia verkeren.
Een van die spin-offs is Lawmen: Bass Reeves. Die serie wordt momenteel ontwikkeld. Lawmen zal het verhaal vertellen van het personage Bass Reeves, een 'U.S. Marshal'.

Oude bekende

Langzaam wordt er steeds meer bekend over de spin-off. Het laatste leuke nieuwtje is dat de nieuwste aanwinst voor cast een oude bekende is voor de fans van de originele Yellowstone.

Die aanwinst is namelijk niemand minder dan Moses Brings Plenty. De acteur met inheemse achtergrond speelt het personage Mo in de originele serie, en zal terugkeren in Lawmen.

Native American

Vanwege zijn achtergrond als 'native American', zal de acteur ook wederom betrokken zijn achter de schermen. In zijn rol als adviseur helpt hij bij het realistisch tot leven brengen van de inheemse cultuur in de verschillende Yellowstone-series.


Lawmen: Bass Reeves heeft nog geen officiele releasedatum. Yellowstone kun je bekijken op SkyShowtime.Lees meer over: Yellowstone, Lawmen Bass Reeves, Kevin Costner, Taylor Sheridan, SkyShowtime

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie