search
Deze populaire acteur wil zich dolgraag bij de cast van 'Yellowstone' voegen

Deze populaire acteur wil zich dolgraag bij de cast van 'Yellowstone' voegen

Kevin Costner heeft de serie onlangs verlaten, maar deze acteur zou zich juist dolgraag bij de cast voegen.

Tom Veldman
Arnold Schwarzenegger, bekend van zijn rol als de Terminator, wil dolgraag deel uitmaken van de Yellowstone-wereld.

De moderne westernserie speelt zich af op de grootste ranch in Montana. We volgen het verhaal van de Dutton familie terwijl ze vechten tegen rivalen, politieke conflicten en grote ontwikkelaars. Daarnaast doen ze er alles aan om hun land en erfenis te beschermen.

A-tier casting


De cast van Yellowstone bestaat al uit een aantal bekende acteurs en actrices, maar het zou zomaar eens kunnen dat de Terminator later in de serie een verschijning gaat maken.

De acteur is zeer onder de indruk van het werk van Yellowstone-maker Sheridan en hij laat weten dat hij zich in een mum van tijd bij de cast zou voegen als hij de kans krijgt.

Interview


In een recent interview met The Hollywood Reporter werd aan Schwarzenegger gevraagd of hij mee zou willen werken met Yellowstone, en hij antwoordde zonder twijfel. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

"Zeker weten! ik vind [Taylor Sheridan] heel getalenteerd. En de cast van [Yellowstone] is geweldig. Tegenwoordig zie ik veel meer van het werk van andere acteurs dan in de jaren '80, toen ik alleen maar naar mezelf keek," aldus Schwarzenegger.

Daarna ging hij hier verder op in: "Ik dacht 'Ik moet winnen,' Het was een wedstrijd tegen Sylvester Stallone, en tegen anderen 'ik moet nummer één zijn.'"Yellowstone is te streamen op Sky Showtime.Aanbevolen artikelen