search
Disney onthult binnenkort "enorm populair" nieuw project
Series / Nieuws

Disney onthult binnenkort "enorm populair" nieuw project

Disney-fans opgelet: er zit een grote aankondiging aan te komen!

Wanneer Disney zegt dat er een "enorm populair" nieuw project aan zit te komen, weten we eigenlijk nog steeds niet zoveel. Disney produceert zoveel films en series in verschillende genres, dat dit van alles kan betekenen.

Van The Little Mermaid tot Secret Invasion en Ahsoka, het assortiment aan nieuwe content is enorm. Een nieuw bericht is naar buiten gekomen in aanloop naar het Annecy Festival, en het suggereert dat er iets groots aan zit te komen.

Groot Disney-project


Dus, wat zou het kunnen zijn? We horen al een tijdje geluiden over een animatieserie die gemaakt zou worden voor een "well-known Disney"-eigendom, maar dat kan nog steeds alles zijn.

Van superhelden tot prinsessen, en van de Jedi tot The Simpsons; Disney heeft het allemaal op de plank liggen om weer eens gebruikt te worden. Hoewel, de verwachting is niet dat dit een Star Wars-gerelateerd project wordt. De meeste Star Wars-content voor dit jaar is vermoedelijk al aangekondigd.

De grote Disney-presentatie staat op de planning voor 13 juni. The Annecy Festival heet daarnaast talloze studios vanaf over de hele wereld welkom om het evenement.

Dus Disney, laat die grote aankondiging maar komen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen