search
Originele 'Sex & The City'-acteur in het duister gelaten over terugkeer Samantha
Series / Nieuws

Originele 'Sex & The City'-acteur in het duister gelaten over terugkeer Samantha

Hoewel het nu bekend is dat Samantha een cameo gaat maken, weet deze originele Sex & The City-acteur hier helemaal niks van.

Als er één serie was die de jaren 90 domineerde, was het wel Sex & The City. En ook nu trekt het nog de aandacht van velen door de latere prequel-serie The Carrie Diaries en de nieuwe revival And Just Like That.

In veel revivals zien we heel vaak een bekend gezicht en ook nu is dat weer het geval. In het tweede seizoen van de nieuwe And Just Like That heeft Samantha uit Sex & The City namelijk een cameo.

Een bekend gezicht


Samantha (Kim Cattrall) is echter niet de enige bekende die in And Just Like That speelt. Evan Handler speelt namelijk ook weer Harry Goldenblatt.



De rest van de cast en crew is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen, maar Handler heeft even een momentje gepakt om zijn mening over de de terugkeer van Samantha te geven.

Geen interactie


Hij benadrukt dat Samantha geen interactie heeft met andere personages of acteurs in haar cameo. Handler legt uit dat haar cameo "blijkbaar ergens in een garage is opgenomen zonder contact met iemand".

Bekijk hieronder een interview met Kim Catrell over haar terugkeer en stream And Just Like That op Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen