Originele 'Sex & The City'-acteur in het duister gelaten over terugkeer Samantha

Hoewel het nu bekend is dat Samantha een cameo gaat maken, weet deze originele Sex & The City-acteur hier helemaal niks van.

Adrienne Koolen, 08-06-2023 13:50

Als er één serie was die de jaren 90 domineerde, was het wel Sex & The City. En ook nu trekt het nog de aandacht van velen door de latere prequel-serie The Carrie Diaries en de nieuwe revival And Just Like That.
In veel revivals zien we heel vaak een bekend gezicht en ook nu is dat weer het geval. In het tweede seizoen van de nieuwe And Just Like That heeft Samantha uit Sex & The City namelijk een cameo.

Een bekend gezicht

Samantha (Kim Cattrall) is echter niet de enige bekende die in And Just Like That speelt. Evan Handler speelt namelijk ook weer Harry Goldenblatt.


De rest van de cast en crew is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen, maar Handler heeft even een momentje gepakt om zijn mening over de de terugkeer van Samantha te geven.

Geen interactie

Hij benadrukt dat Samantha geen interactie heeft met andere personages of acteurs in haar cameo. Handler legt uit dat haar cameo "blijkbaar ergens in een garage is opgenomen zonder contact met iemand".

Bekijk hieronder een interview met Kim Catrell over haar terugkeer en stream And Just Like That op Max.

Lees meer over: Sex and The City, And Just Like That, Evan Handler, Kim Cattrell, Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix