search
Officiële startdatum 'Ahsoka' eindelijk bekend in teaser vol lichtzwaarden
Series / Trailer

Officiële startdatum 'Ahsoka' eindelijk bekend in teaser vol lichtzwaarden

Het is eindelijk bekend wanneer we Ahsoka in actie zien tegen de nieuwe dreiging.

De live-action opvolger van Star Wars: Rebels gaat direct verder waar de laatstgenoemde ophield. Ahsoka, Sabine Wren en Hera Syndulla zijn er helemaal klaar voor.

De teaser laat onder andere Sabine met een lichtzwaard zien, wat gezien Thrawn's terugkeer niet verbazingwekkend is. De miniserie gaat van start op 23 augustus.

Indrukwekkende rij tegenstanders


Het fan-favoriete personage krijgt eindelijk haar eigen serie. De afvallige Jedi ziet zich in de New Republic al voor de nodige moeilijkheden geplaatst. De geruchten over Thrawn's terugkeer stemmen niet bepaald vrolijk, maar daar blijft het uiteraard niet bij.

Zo is daar Morgan Elsbeth, evenals de mysterieuze Baylon Skoll en zijn padawan Shin Hati. Tot slot is er ook een Inquisitor opgedoken, dus alles bij elkaar is er sprake van een indrukwekkende rij aan tegenstanders. Wat er precies speelt en wat Thrawn's plan is, is voorlopig nog niet duidelijk. Veel goeds kan het echter niet zijn.

Ahsoka en de overige helden zullen overduidelijk het nodige te stellen hebben in de langverwachte live-action miniserie. Star Wars: Ahsoka is vanaf 23 augustus te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen