search
Keert Meredith Grey terug in seizoen 20 van 'Grey's Anatomy'?
Series / Interview

Keert Meredith Grey terug in seizoen 20 van 'Grey's Anatomy'?

Pompeo verliet de cast van 'Grey's Anatomy' als vast castlid in seizoen 19, maar zal ze toch nog een paar keer te zien zijn in seizoen 20?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo hint dat haar geliefde personage Meredith Grey mogelijk terugkeert na haar vertrek in seizoen 19.

Pompeo speelde de rol van Meredith vanaf het allereerste seizoen, maar verliet de serie tijdens seizoen 19. Haar personage verhuisde naar Boston om samen met de Catherine Fox Foundation onderzoek te doen naar Alzheimer. In de seizoensfinale maakte ze echter nog een gastoptreden, waaruit we konden opmaken dat ze misschien niet voorgoed weg zou zijn.

Mogelijke terugkeer


Nu heeft ze in een interview met Variety onthuld dat ze wellicht terug zal keren in seizoen 20 van Grey's Anatomy. Net zoals in de finale van seizoen 19 zal ze naar verwachting een paar keer te zien zijn in een gastoptreden.



Daarnaast legde ze uit waarom Meredith de serie moest verlaten en hoe haar onderzoek naar Alzheimer de deur kan openen voor haar terugkeer. Bekijk haar volledige uitspraak hieronder.

Gastoptredens


"Het is eigenlijk best slim bedacht, want ik ben nog niet helemaal verdwenen," begon Pompeo. "Eigenlijk is de verhaallijn echt heel cool. Er wordt momenteel veel baanbrekend onderzoek gedaan naar de ziekte van Alzheimer en wat ze denken dat de oorzaak ervan is. Het is behoorlijk controversieel."

Ze sloot hoopvol af met: "Dus Meredith's personage vertrok naar Boston omdat haar dochter naar een speciale school moest. Hopelijk zal ik volgend jaar een paar gastoptredens maken, als ik wat tijd kan vinden."



Bekijk alle afleveringen van Grey's Anatomy op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen