search
Vanaf deze datum kun je 'What We Do in the Shadows' seizoen 5 bekijken!
Series / Nieuws

Vanaf deze datum kun je 'What We Do in the Shadows' seizoen 5 bekijken!

De populaire komedieserie over het vampierbestaan keert terug met een nieuw seizoen.

What We Do in the Shadows gaat weliswaar over vampiers, maar is alleen duister in de letterlijke betekenis van het woord. De vier vampiers en hun menselijke assistent maken het nodige mee in de moderne tijd.

Gebaseerd op de gelijknamige film van Taika Waititi, is de mockumentary-stijl behouden gebleven. Ook hebben de nodige bekende acteurs al hun opwachting gemaakt in de serie.

Te hard werken


Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) and Colin Robinson (Mark Proksch) wonen nog steeds in hun huis in Staten Island in New York. Nandor's assistent Guillermo de la Cruz (Harvey Guillén) moppert nog steeds omdat Nandor hem veel te hard laat werken. Hij is echter nog steeds vastbesloten om zelf vampier te worden nadat hij in een vampierfilm zag dat dit tot de mogelijkheden behoort.

Bekende gaststerren


In de vorige seizoenen zagen we al de nodige bekende gezichten langskomen. Taika Waititi deed zijn rol uit de oorspronkelijke film nog eens over, maar ook zagen we Wesley Snipes in een parodie op zijn rol in Blade. Verder maakte regisseur Jim Jarmusch zijn opwachting, daar hij zelf immers een vampierfilm heeft geregisseerd (Only Lovers Left Alive). Tot slot hebben we in seizoen 2 niemand minder dan Mark Hamill langs zien komen als Jim the Vampire.

Over de plot van seizoen 5 is momenteel nog niet zoveel bekend, ongetwijfeld zal de trailer hierover wat meer uit de doeken doen over de traditionele en tegelijkertijd moderne levensstijl van deze groep vampiers.

What We Do in the Shadows seizoen 5 start in de VS op 13 juli. Wanneer dit nieuwste seizoen in Nederland te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Wel kun je de eerste vier seizoenen streamen op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen