search
Fan-favoriete 'American Horror Story'-ster komt terug voor het 12e seizoen
Series / Nieuws

Fan-favoriete 'American Horror Story'-ster komt terug voor het 12e seizoen

Naast dat hij weer in het canon van de serie verschijnt is hij ook te spreken over een ander AHS-lid.

De Amerikaanse acteur en ster van het eerste uur uit American Horror Story komt terug voor het twaalfde seizoen. Hij bevestigt dat hij ook komend seizoen te zien zal zijn en deelt ook nog eens complimenten uit.

Quinto is misschien het meest bekend om zijn rol als Spock uit de Star Trek-films, maar was er in het eerste seizoen American Horror Story: Murder House al bij. In seizoen twaalf, American Horror Story: Delicate, zal hij een gastrol vervullen.

Hij was onder de indruk


Tijdens de opnames van zijn gastrol leerde hij een aantal nieuwe gezichten van de AHS-familie kennen. Een daarvan was Kim Kardashian. Zij zal in het nieuwe seizoen een vaste rol spelen en Quinto was erg over haar te spreken.

Hij vertelt hierover: "Ik ging een cameo voor dit seizoen van American Horror Story doen en toen heb ik haar ontmoet. Ze was zo lief en warm en ik denk niet dat ze mijn advies nodig heeft. "Ik denk dat ze een uitstekende prestatie gaat neerzetten."


AHS breekt met traditie


Waar elk seizoen van American Horror Story een apart verhaal, dat specifiek wordt geschreven voor de serie, is dit seizoen gebaseerd op bronmateriaal van de nog te verschijnen roman Delicate Condition van schrijfster Danielle Valentine.Kijk tot het nieuwe seizoen uitkomt alle afleveringen van American Horror Story op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen