search
Spider-Man-acteur Josh Keaton blikt terug op onverwachte vervanging door Drake Bell
Series / Nieuws

Spider-Man-acteur Josh Keaton blikt terug op onverwachte vervanging door Drake Bell

Josh Keaton werd zonder waarschuwing vervangen door Drake Bell als Spider-Man.

De laatste tijd hebben alle Marvel-fans het maar over één ding gehad: Spider Man: Across the Spider-Verse. De film bracht oude varianten terug, waaronder Josh Keatons uit de Spectacular Spider-Man.


In een Instagram live keek Josh Keaton terug op zijn tijd als Spider-Man en onthulde hij een verrassend feitje.

Vervanging


Keaton herinnerde zich namelijk dat hij vervangen is als Spider-Man door Drake Bell. "Dit was na Spectacular Spider-Man" en niemand wist nog van Ultimate Spider-Man, de serie waar Bell uiteindelijk in zou spelen.

De acteur had er op dat moment niet heel veel problemen mee, omdat hij nog altijd Avengers: Earth’s Mightiest had. Hij wist op dat moment nog niet dat zijn serie gecanceld zou worden voor die van Bell.

Niet mijn stem


Hij vertelde dat hij op een avond voor de televisie zat en ineens dacht "dat is niet mijn stem". Keaton was in shock toen er in de aftiteling niet zijn naam, maar die van Drake Bell stond.

Precies rond die tijd werd Ultimate Spider-Man aangekondigd met het feit dat Bell Spider-Man zou gaan spelen. Keaton was al die tijd niet op de hoogte gebracht van deze vervanging en vindt dat ze hem "op zijn minst hadden kunnen bellen".

Bekijk hieronder Keatons live en stream Spectacular Spider-Man op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen