Prime Video-serie 'Citadel' heeft "tijd nodig om te groeien"

Een van de Amazon-bazen geeft haar reactie op de kritiek die de serie eerder dit jaar te verduren kreeg.

Zilko Tarici, 13-06-2023 06:37

Amazon Prime Video blijft peperdure series maken. Zo was er al The Lord of the Rings: The Rings of Power met een prijskaartje van circa 500 miljoen dollar, maar ook het recent verschenen Citadel.
Het eerste seizoen van die laatste titel zou pakweg 300 miljoen dollar hebben gekost. Dus dan hoop je ook dat een dergelijke titel wat oplevert.

Verschillende reacties

De serie kon echter rekenen op erg zwakke recensies van critici, maar gelukkig werd de serie wel behoorlijk goed bekeken door een wereldwijd publiek.En dat laatste feit werpt nu zijn vruchten af. Niet alleen komt er een tweede seizoen van Citadel, maar er wordt ook gewerkt een verschillende internationale spinoffs.

Een grote toekomst

Amazon Studios-hoofd Jennifer Salke heeft nu een boekje opengedaan over de serie en geeft aan dat het wereldwijde publiek essentieel is voor het succes van Citadel:

"Deze serie is bedacht voor een wereldwijd publiek, en die heeft 'm goed ontvangen. Niet elke serie is op hetzelfde moment op alle plekken een even grote hit. Maar naarmate de franchise groeit, wat tijd nodig heeft, zal ook dat veranderen in de Verenigde Staten. Het publiek zal er anders op reageren."

De eerste spinoff van Citadel, die de titel Citadel: Diana draagt en zich afspeelt in Italië, beleeft zijn première in 2024.Grootse plannen Spyverse: eerste foto en titel spin-off van 'Citadel' onthuld van Prime Video[/more]

Lees meer over: Prime Video, Citadel, Priyanka Chopra Jonas, Richard Madden, Stanley Tucci

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in