search
Disney geeft voorproefje op 'Secret Invasion' met nieuwe beelden van Samuel L. Jackson
Series / Nieuws

Disney geeft voorproefje op 'Secret Invasion' met nieuwe beelden van Samuel L. Jackson

Het wordt een spectaculaire strijd om de wereld voor een gevaarlijke invasie te behoeden.

Het aftellen is begonnen voor Marvel's nieuwste tv-serie Secret Invasion. Disney zet met spannende nieuwe beelden de serie alvast flink in de kijker. Met een wereldwijde invasie op de loer eist Nick Fury om partij te kiezen.

De gevaarlijke Skrulls, die van gedaante kunnen veranderen, staan op het punt de aarde binnen te vallen en het is aan acteurs Samuel L. Jackson als Nick Fury en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos om de invasie tegen te houden.

Invasie, infiltratie en verraad


Secret Invasion wordt een serie waarin Fury de samenwerking aangaat met een aantal bekende gezichten uit het Marvel CInematic Universe (MCU) en een aantal nieuwe. De dreiging blijkt te komen van zowel buitenaardse als aardse invloeden.

Er is namelijk een complot dat de invasie gepaard gaat met invloeden die tot in de hoogste posities van overheden en organisaties over de hele wereld reiken. Samen met zijn bondgenoten wordt de dreiging tot op de bodem uitgezocht.

Het ziet er zó goed uit


In de nieuwe serie zijn rollen weggelegd voor acteurs als Martin Freeman, Emilia Clarke, Olivia Colman en Cobie Smulders. Laatstgenoemde liet in een interview weten wat we allemaal tot zo ver kunnen verwachten.



Ze vertelde: "Het ziet er zó goed uit, en het heeft een heel andere toon dan wat ik in het MCU tot zo ver heb gezien. Om Sam [Jackson] überhaupt ergens in te hebben is al gaaf, maar hier wordt zijn karakter echt op een interessante manier ontwikkeld."

Niet veel voorgeschiedenis nodig


Het zal voor de kijkers misschien wel prettig zijn om te weten dat het voor Secret Invasion niet nodig is om de enorme Marvel-catalogus opnieuw te kijken. Het is een relatief opzichzelfstaande serie.



Kijk vanaf volgende week woensdag 21 juni alle afleveringen van Secret Invasion op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen