search
Erg goed nieuws voor 'Young Sheldon' seizoen 7!

Erg goed nieuws voor 'Young Sheldon' seizoen 7!

Het zesde seizoen van 'Young Sheldon' is nog maar net achter de rug, maar het zevende seizoen staat nu al voor de deur.

Tom Veldman
Het zesde seizoen van Young Sheldon eindigde met verschillende cliffhangers en liet alle kijkers in spanning achter, maar er is nu al ontzettend goed nieuws voor het zevende seizoen!

In de emotionele seizoen 6-finale van Young Sheldon maakte elk lid van de Cooper-familie een achtbaan aan gebeurtenissen mee. De kijkers bleven met onbeantwoorde vragen achter en wachten ongeduldig om te ontdekken wat er met alle personages gaat gebeuren in het aankomende seizoen.

Goed nieuws


Maar het lijkt erop dat seizoen 7 van de The Big Bang Theory spin-off niet lang op zich laat wachten. Volgens een rapport van The Hollywood Reporter staat het nieuwe seizoen gepland voor de herfst van dit jaar.



Dit nieuws komt als een verrassing, aangezien de schrijversstaking in de Verenigde Staten momenteel in volle gang is. Bijna alle films en series moesten hun werk neerleggen door deze stakingen.

Productie kan beginnen


Hoewel CBS de mogelijkheid had om het aankomende seizoen uit te stellen, lijkt het er dus op dat de serie al snel terugkeert naar het scherm. Dit betekent waarschijnlijk dat CBS al genoeg materiaal heeft klaarliggen om te beginnen met het filmen van seizoen 7.

Dit nieuws is echter nog niet officieel bevestigd. Er bestaat ook een kans dat het netwerk heel optimistisch is over de stakingen en hoopt dat de problemen worden opgelost voordat de productie later deze zomer begint.



Stream alle 6 seizoenen van Young Sheldon op HBO Max.



Aanbevolen artikelen