search
HBO Max geeft 'Winning Time' seizoen 2 een trailer: "nieuw decennium, nieuw seizoen"
Series / Trailer

HBO Max geeft 'Winning Time' seizoen 2 een trailer: "nieuw decennium, nieuw seizoen"

Het wordt Magic Johnson versus Larry Bird in seizoen 2 van Winning Time.

Wie de serie Winning Time - voluit Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty - heeft gekeken op HBO Max heeft daar waarschijnlijk erg van kunnen genieten. De serie van onder meer Adam McKay wordt door velen beschouwd als een regelrechte voltreffer.

De sportserie volgt in het eerste seizoen het Amerikaanse basketbalteam Los Angeles Lakers in het seizoen 1979-1980, geleid door de nieuwe eigenaar Jerry Buss gespeeld door John C. Reilly. In de serie zien we uiteraard ook de rookie Magic Johnson (Quincy Isaiah) en de veteraan Kareem Abdul-Jabbar (Solomon Hughes).

Seizoen 2


Nu is de trailer verschenen voor het tweede seizoen dat in augustus in première zal gaan op HBO Max. Uiteraard keren ook namen terug als Jason Clarke als Jerry West en Adrien Brody als Pat Riley.

In seizoen 2 is "the future of sports is purple and gold," zoals uitgesproken wordt in onderstaande teaser trailer. In het nieuwe seizoen zien we hoe de strijd tussen de Lakers en de Celtics doorgaat.

Trailer


Hieronder zie je de trailer en vanaf 6 augustus kun je het tweede seizoen streamen op HBO Max. Uiteraard staat het eerste seizoen ook nog voor je klaar.



Hieronder zie je de poster voor de serie, met daarop ook Sean Patrick Small als Larry Bird.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen