search
Kijkers hebben slaapproblemen door de Netflix-horrorfilm 'Eli'
Films / Nieuws

Kijkers hebben slaapproblemen door de Netflix-horrorfilm 'Eli'

Mocht je op zoek zijn naar een echte goede horrorfilm, dan heeft Netflix een goede optie. 'Eli' stream je bij de dienst en geeft je veel meer dan je misschien had gehoopt.

De film van regisseur Ciarán Foy is niet voor bange mensen weggelegd. In deze meer dan angstaanjagende horrorfilm zien we Charlie Shotwell, Kelly Reilly en Lili Taylor. Stream de film bij Netflix als je dat aandurft.

Visioenen


De film richt zich op de jongen Eli waarvan ze denken dat hij een auto-immuunziekte heeft. Eli wordt als laatste hoop naar een buitengewoon en steriel langhuis gebracht. Eli wordt geplaagd door schokkende visioenen waarvan ze denken dat het hallucinaties zijn.

De ouders vestigen hun hoop op Dr. Isabella Horn die er een zeer aparte methode op nahoudt. Waar heeft Eli last van en zijn het wel visioenen waar hij mee kampt of verschuilt er zich toch iets anders in het huis.

Griezelig


Eli is ervan overtuigd dat het huis spookt en gaat samen met Hayley op onderzoek uit. Aan het einde van de film ontdek je precies wat er nu aan de hand is en zie je waarom Eli zo onwel is geweest. De griezelige opbouw en de grote onthulling worden door veel Netflix abonnees geprezen.

Te eng


De film wordt zelfs door velen, die normaal wel wat gewend zijn, echt eng gevonden. Zo zeggen zij er het volgende over:

"Ik probeerde 'Eli' op Netflix te kijken, nu kan ik niet meer slapen"

"Ok, dus de nieuwe horrorfilm Eli op Netflix, 10/10 niet aanbevolen, tenzij je een week wilt slapen."





Op Netflix


Mocht je ondanks dat de film als wel heel angstaanjagend wordt bevonden, toch een poging willen wagen. Stream de film dan bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen