search
Deze ijzersterke serie is nu al vernieuwd voor seizoen 2 op Apple TV Plus!
Series / Featured

Deze ijzersterke serie is nu al vernieuwd voor seizoen 2 op Apple TV Plus!

'Silo' is een enorme hit geworden op Apple TV+, en het is dus ook geen verrassing dat de streamingdienst de serie nu al heeft vernieuwd.

De finale van Silo seizoen 1 staat voor de deur, maar Apple TV Plus heeft nu al de dystopische sciencefictionserie vernieuwd voor een tweede seizoen.

De serie is gebaseerd op de boeken van Hugh Howey en volgt het verhaal van een ingenieur die de waarheid probeert te achterhalen over de enorme silo waarin de laatste overlevenden van de mensheid zich bevinden.

Positieve feedback


De serie werd meteen een hit op Apple en ontving daarnaast zeer positieve reacties van het publiek en van critici. Nu heeft Apple dan ook officieel bevestigd dat er een tweede seizoen van Silo aankomt.Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, maar het is nog niet bekend hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal bevatten. Niettemin is de maker van de serie, Graham Yost, al erg enthousiast over de vernieuwing. Bekijk hieronder zijn uitspraak.

Epische wereld


"We kunnen niet wachten tot het publiek van over de hele wereld zich onderdompelt in de epische wereld die we hebben gecreëerd om de romans van Hugh Howey tot leven te brengen," aldus Yost.

Daarna voegde hij nog toe: "Apple heeft vanaf dag één geloofd in onze visie en het is een eer om de mogelijkheid te hebben om dieper in dit verhaal te duiken en de lagen van onze personages in Silo bloot te leggen."stream het eerste seizoen van Silo op Apple TV+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen