search
'Hannibal' seizoen 4: Gaat de iconische serie terugkomen voor nog meer bloedstollende horror?

'Hannibal' seizoen 4: Gaat de iconische serie terugkomen voor nog meer bloedstollende horror?

Als het aan de ster van de serie ligt is het puur een kwestie van enthousiaste makers vinden.

Glenn Walsh
Het is een van die series die bij critici en publiek geliefd is, maar door de netwerken nooit echt de kans heeft gekregen om de massa's te bereiken. Het spannende Hannibal is met drie seizoenen definitief geëindigd. Of toch niet?

Hoofdrolspeler Mads Mikkelsen laat tijdens de première van Indiana Jones and the Dial of Destiny weten dat de mogelijkheid er is om een vierde seizoen te maken, mits de omstandigheden juist zijn.

Er is een kans


Hij vertelt hierover: "Er is altijd een kans… altijd een kans." Het gaat vooral om een goed thuis te vinden voor de show. "De tijd raakt wel een beetje op, we kunnen niet 20 jaar wachten, maar als binnen een paar jaar iemand een nieuw thuis vindt, zijn we er allemaal klaar voor."

De serie werd oorspronkelijk uitgezonden door televisienetwerk NBC en heeft in de loop van uitzenden nooit het grote massapubliek weten te bereiken. Critici liepen er echter mee weg, en de groep fans die het had waren ook lovend.

Eindigen met een cliffhanger


Wat vooral voor fans het einde nogal wrang maakte, was dat de seizoensfinale van seizoen drie werd afgesloten met een enorme cliffhanger. Iedereen moest weten wat er zou gebeuren.Maar in plaats van dat de vragen van de kijkers beantwoord werden, kregen ze te horen dat het over en uit was voor de serie. Sinds de serie is verhuisd naar streamingdiensten wordt het op elke streamer ontzettend goed bekeken.

Misschien naar Peacock?


De maker van Hannibal, Bryan Fuller, is momenteel in samenwerking met streamingdienst Peacock voor een bewerking van de film Friday the 13th. Misschien dat hij het vierde seizoen bij Peacock kan onderbrengen.Voorlopig is het dus nog even wachten. Maar als het aan Mads Mikkelsen ligt wordt er snel werk van gemaakt.Aanbevolen artikelen