search
Deze keiharde R-rated actiefilm stream je nu op Netflix
Films / Nieuws

Deze keiharde R-rated actiefilm stream je nu op Netflix

Vanaf vrijdag 16 juni kan je dan eindelijk de keiharde actiefilm 'Extraction 2' gaan streamen bij Netflix.

Chris Hemsworth is terug in de rol van Tyler Rake. Het eerste deel was succesvol genoeg voor Netflix om dan nu te komen met het vervolg.

Ultieme wraak


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Regie en cast


De regie van Extraction 2 was in handen van Sam Hargrave (Extraction) en Joe en Anthony Russo (Avengers: Endgame) zijn verantwoordelijk geweest voor het scenario.

Naast Hemsworth zien we in deze film onder andere Golshifteh Farahani (Niwemang) en Adam Bessa (Mosul) terug. Daniel Bernhardt (Atomic Blonde), Sinead Phelps (Carinval Row) en Tinatin Dalakishvili (Abigail) zijn onder meer ook toegevoegd aan de cast.

Eerste reacties


De film heeft na 170 beoordelingen van mensen die hem al gezien hebben een mooie 8.4/10 gekregen op IMDb. Een hele goede start voor Extraction 2. Op Rotten Tomatoes zien we na een handvol stemmen ook al een mooie 83% staan.

Streamen


Vanaf vrijdag 16 juni kan je dan eindelijk het vervolg op het eerste deel gaan streamen bij Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen