search
Netflix onthult belangrijk nieuws voor 'Emily in Paris' met Lily Collins!
Series / Nieuws

Netflix onthult belangrijk nieuws voor 'Emily in Paris' met Lily Collins!

Lily Collins heeft persoonlijk 'Emily in Paris' seizoen 4 aangekondigd tijdens TUDUM.

Gisteren heeft Netflix tijdens hun bekende TUDUM-event een hele hoop nieuwtjes bekend gemaakt over nieuwe series en seizoenen van bekende series die er binnenkort aankomen. En daarbij zat ook goed nieuws voor fans van Emily in Paris: het vierde seizoen is bevestigd!

Het eerste seizoen van de serie Emily in Paris met Lily Collins in de hoofdrol ging in 2020 in première op Netflix. Inmiddels zijn er ook een tweede en derde seizoen uitgekomen, die allebei enorm goed werden ontvangen.

Meer van alles


Fans hadden dus goede hoop op een vierde seizoen, maar daar was tot gisteren nog weinig over bekend. Tijdens TUDUM maakte Collins gisteren echter via een videoboodschap bekend dat het vierde seizoen van Emily in Paris er echt komt.

Hoewel Collins nog niet veel kan zeggen over het nieuwe seizoen, heeft ze toch wat informatie voor kijkers: "Wat ik wel kan zeggen is dat we meer plezier, meer mode en natuurlijk meer drama voor jullie in petto hebben. Emily moet beslissen of alles wat ze ooit wilde echt is wat ze nodig heeft".

Rome


Daarnaast doet ze nog een grote onthulling in de video. Emily zal dit seizoen niet in haar vertrouwde stad blijven. Het lijkt erop dat ze haar weg zal vinden naar Italië: "En hoewel Emily's hart altijd trouw blijft aan Parijs, neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen. Wees niet verbaasd als haar weg naar Rome leidt".



De releasedatum van Emily in Paris seizoen 4 is nog niet bekendgemaakt. Kijk de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen