search
'Stranger Things' cast bekende 'Terminator'-actrice voor seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things' cast bekende 'Terminator'-actrice voor seizoen 5

We zullen in 'Stranger Things' seizoen 5 waarschijnlijk weer een aantal nieuwe gezichten zien in Hawkins, waaronder dat van een bekende actrice.

De cast van Stranger Things blijft met ieder seizoen groeien. In het vijfde seizoen kunnen we waarschijnlijk weer een aantal nieuwe gezichten verwachten, waarvan er eentje dat van de bekende actrice Linda Hamilton is.

Zoals ieder seizoen, zal seizoen 5 weer nieuwe personages introduceren die gaan deelnemen aan de strijd tegen Vecna (Jamie Campbell Bower) of die zich juist bij de vijand voegen. In het nieuwe seizoen zal Hamilton deelnemen aan de actie, die je kunt kennen van de The Terminator-films, Dante's Peak en de serie Beauty and the Beast.

Geen details


Dat Hamilton zich aan heeft gesloten bij de cast werd gisteren bekendgemaakt tijdens het TUDUM-event van Netflix. Er werden daarbij echter nog geen details gegeven over het personage van de actrice. Het is nog onduidelijk wanneer deze details zullen worden gedeeld.

Het lijkt waarschijnlijk dat er rond de tijd dat het filmproces (dat door de schrijversstakingen is uitgesteld) officieel begint meer duidelijk wordt over het personage. Er wordt verwacht dat er dan ook andere castingaankondigingen zullen worden gedaan, want Hamilton zal zeker niet de enige nieuwe toevoeging zijn aan de serie.

Vecna


Stranger Things is redelijk uitgebalanceerd als het gaat om de rollen die de serie aan zijn grootste acteurs geeft, dus het personage van Hamilton kan aan beide kanten van het gevecht staan. Als we kijken hoe de zaken er aan het einde van seizoen 4 voor staan in Hawkins, zou het echter heel goed kunnen dat Hamilton zich aan zal sluiten bij Vecna.



De releasedatum van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit later in 2024. De serie is te bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen