search
Zo dichtbij en toch zo ver weg: dit had het beste koppel in 'Stranger Things' kunnen zijn
Series / Nieuws

Zo dichtbij en toch zo ver weg: dit had het beste koppel in 'Stranger Things' kunnen zijn

Dit had het perfecte koppel kunnen zijn in 'Stranger Things', maar helaas hebben we ze nooit samen gezien.

Stranger Things heeft ons de afgelopen seizoenen al gezegend met een aantal geweldige koppels: Mike en Eleven, Lucas en Max, Nancy en Jonathan, Hopper en Joyce. Er was echter ook een koppel in de serie dat een enorm potentieel had, maar helaas nooit een kans kreeg…

Een koppel dat we bijna hadden gehad, maar uiteindelijk eindigde in de dood van beide personages: Eddie en Chrissy. Volgens fans was dit een geweldige toevoeging aan de serie geweest, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Chemie


Cheerleader Chrissy en metalhead Eddie hebben niet zoveel momenten samen gedeeld. Aanvankelijk wilde Chrissy gewoon wat drugs van Eddie kopen. Maar de scène waarin ze elkaar in het bos ontmoeten maakte meteen een hoop duidelijk. Eddie en Chrissy hadden een enorme chemie. Het is begrijpelijk waarom fans denken dat ze een perfect stel zouden zijn.

Eddie toonde voor het eerst zijn meelevende persoonlijkheid, terwijl Chrissy duidelijk een getraumatiseerd persoon is met een donker verleden. Gezien Eddies medeleven zou hij er altijd voor Chrissy zijn en haar door haar problemen heen helpen.

Jason?


Maar hoe zit het dan met Jason, die eigenlijk Chrissy's vriendje was? Nou, Chrissy's relatie met Jason leek idyllisch, en door wat we later in het seizoen hebben gezien weten we dat Jason echt van haar hield. Maar er is een addertje onder het gras.



Chrissy had hem duidelijk nog nooit verteld over haar problemen. Hij zag alleen een ideaalbeeld van haar, terwijl ze bij Eddie haar echte zelf kon zijn. Helaas gaat dit alles natuurlijk niet door, aangezien Eddie en Chrissy allebei dood zijn. Chrissy stierf en liet Jason diep bedroefd achter, terwijl de dood van Eddie de harten van duizenden kijkers brak.

Seizoen 5


Het laatste seizoen van Stranger Things was oorspronkelijk gepland voor eind 2023 of begin 2024. Door de schrijversstakingen heeft het seizoen echter vertraging opgelopen. Het is nu nog niet duidelijk wanneer seizoen 5 wel te zien zal zijn. Stranger Things kijk je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen