search
Epische trailer voor 'Once Piece': de grote manga-verfilming van Netflix!
Series / Trailer

Epische trailer voor 'Once Piece': de grote manga-verfilming van Netflix!

De streamer werkt aan best veel grote projecten: aankomende zomer verschijnt deze manga-verfilming.

Netflix werkt aan heel wat grote projecten. Zo verschijnt in januari de grote scifi-mysterieserie 3 Body Problem op de streamer, en ergens in 2024 debuteert ook Avatar: The Last Airbender. Een andere grote serie wordt One Piece.

One Piece is een verfilming van Matt Owens en Steven Maeda en gebaseerd op de gelijknamige mangareeks van Eiichiro Oda. Er zijn rollen voor onder meer Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson en Taz Skylar.

One Piece
De serie volgt de avonturen van de voortvluchtige Straw Hat Pirates. Ze verkennen de gevaarlijke oceanen en landen, op zoek naar de "One Piece". Dit is een legendarische schat die van hun kapitein de koning van de piraten zal maken.

Maar de marine zit hun schip op de hielen en zij zijn niet de enige bemanning die op zoek is naar de One Piece. Gewapend met vaardigheden en onbreekbare vriendschap zijn de Straw Hats klaar voor de reis en nog meer klaar om samen voor hun dromen te vechten.

Eerste teaser
Netflix heeft de eerste teaser online gezet en deze kun je hieronder bekijken. One Piece is vanaf 31 augustus te zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen