search
Mysterieuze scifi-serie '3 Body Problem' van 'Game of Thrones'-makers krijgt eerste trailer
Series / Nieuws

Mysterieuze scifi-serie '3 Body Problem' van 'Game of Thrones'-makers krijgt eerste trailer

David Benioff en D.B. Weiss van Game of Thrones lanceren hun nieuwe serie op Netflix in 2024.

Netflix komt in januari 2024 met een van zijn grootste series die ze ooit hebben gemaakt. We hebben het dan niet over Avatar: The Last Airbender waarvan we afgelopen weekend de eerste beelden kregen, maar over de nieuwe serie van de makers van Game of Thrones.

Samen met Alexander Woo schreven de showrunners David Benioff en D.B. Weiss de serie 3 Body Problem die is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Chinese scifi-schrijver Liu Cixin.

3 Body Problem


Netflix omschrijft de serie als een "verbluffende nieuwe blockbusterserie die anders is dan alles wat je eerder hebt gezien". In de serie ontmoeten we de astrofysicus Ye Wenjie.

Wenjie zag hoe haar vader tijdens de Chinese Culturele Revolutie op brute wijze werd vermoord. Na de moord op haar vader werd ze vanwege haar wetenschappelijke achtergrond dienstplichtig en naar een geheime radarbasis in een afgelegen gebied in China gestuurd.

Noodlottige beslissing


Daar maakt ze een noodlottige beslissing en die echoot nog steeds door ruimte en tijd en bereikt een groep moderne wetenschappers. Ze worden gedwongen de grootste bedreiging van de mensheid het hoofd te bieden.



3 Body Problem, met rollen voor onder mer Saamer Usmani, Jess Hong en Jovan Adepo, moet in januari 2024 op Netflix verschijnen. Zet alvast een belletje aan zodat je wordt herinnerd als de serie omhoog springt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen