search
Dit personage zou het gehele MCU wel eens drastisch kunnen veranderen
Series / Nieuws

Dit personage zou het gehele MCU wel eens drastisch kunnen veranderen

'Secret Invasion' heeft potentiële implicaties voor het MCU in zijn geheel.

De langverwachte miniserie Secret Invasion komt eraan. Nick Fury (Samuel L. Jackson) is terug, en hij staat oog in oog met oude bekende Gravik (Kingsley Ben-Adir). Hij heeft een appeltje met Fury te schillen, en dit gaat terug tot aan de gebeurtenissen in Captain Marvel.

In een interview met Screen Rant geeft Ben-Adir echter aan dat er meer aan de hand is. Fury is bepaalde beloftes aan de Skrull niet nagekomen. Gravik wil inderdaad wraak nemen, maar zijn plan heeft potentieel consequenties voor het gehele MCU.

Meer dan verwoesting


De Skrull bouwt een destructieve machine die de mensheid zal verwoesten. Nadat de Skrulls een nieuwe thuiswereld beloofd werd nadat hun eigen wereld werd verwoest, is hier jaren later niets van terechtgekomen. Gravik wil echter meer dan alleen verwoesting brengen, Fury moet hier getuige van zijn.

Herkenbaar en echt


Ben-Adir: "Wat telkens terugkomt is dat Gravik wil dat Fury ziet wat hij doet. Dat is het zieke element, en ik denk dat hij er in het geval van Fury een schepje bovenop wil doen. Hij heeft zoveel moeten slikken door de jaren heen, dat hij bij zichzelf denkt 'ik ben er klaar mee, nu moeten jullie het maar eens voelen'".

"Ik denk dat heel veel mensen dat gevoel wel eens hebben, en eens goed terug willen slaan. Dit geeft Gravik een duistere kant, maar het houdt hem ook herkenbaar en echt," besluit Ben-Adir.

Hoe Gravik's plannen zich zullen ontvouwen kun je zelf bekijken: Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen