search
‘Extraction 2’ laat je nu al uitkijken naar aangekondigde derde deel
Films / Nieuws

‘Extraction 2’ laat je nu al uitkijken naar aangekondigde derde deel

'Extraction 3' is officieel bevestigd door Netflix op Tudum: A Global Fan Event. Netflix heeft veel vertrouwen in de toekomst van deze franchise en ze zijn vastbesloten om de bloederige en meedogenloze avonturen van Tyler Rake voort te zetten.

Sinds een paar dagen kunnen we Extraction 2 streamen bij Netflix. Dat de film populair is weten we wel zeker want de film staat op nummer 1 in de Netflix Top 10 sinds deze te zien is bij de dienst.

Gebaseerd op de graphic novel Ciudad van Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González en Eric Skillman, richt de Extraction-franchise zich op Black Ops-huurling Tyler Rake vertolkt door Chris Hemsworth.

Franchise


In de eerste Extraction-film, te zien op Netflix vanaf 2020, krijgt Rake de taak om de ontvoerde zoon van een Indiase misdaadbaron te redden. In Extraction 2 zien we hoe Rake wordt ingehuurd om het gezin van een Georgische gangster uit de gevangenis te bevrijden.



De films zijn uitermate succesvol voor Netflix dus was het nieuws dat Extraction 3 onderweg is niet verrassend. Het nieuws werd dan ook met groot enthousiasme ontvangen.

Hargrave en Hemsworth


Regisseur Sam Hargrave heeft gezegd dat er zoveel ruimte is voor uitbreiding van de franchise. Hij wist ook het volgende over het derde deel te vertellen. "Ik heb een idee, maar ik zal het hier niet weggeven." Waarschijnlijk weten we pas echt meer over een derde deel wanneer er een eerste teaser of trailer beschikbaar komt.



Hemsworth heeft zelf het volgende aangegeven over zijn aandeel voor de derde film. "Ik speel graag het personage en het is verfrissend om iets anders buiten Marvel te hebben. We zouden nalatig zijn als we niet nog een poging wagen."

Hoe staat het er nu voor?


Extraction 3 bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en heeft nog geen bevestigde releasedatum. De première van Extraction 2 op Netflix kwam iets meer dan drie jaar na de releasedatum van de eerste film. Als hetzelfde schema voor de volgende film wordt aangehouden, kan Extraction 3 in de zomer van 2026 of uiterlijk in de herfst verwacht worden.



De eerste twee delen van de franchise zijn momenteel te streamen bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen