search
Bryan Cranston keert onder één voorwaarde terug als Walter White
Series / Nieuws

Bryan Cranston keert onder één voorwaarde terug als Walter White

Bryan Cranston heeft onthuld of we hem ooit nog terug gaan zien als de bekende Walter White uit Breaking Bad.

Gaan we Bryan Cranston ooit nog terugzien als Walter White uit Breaking Bad? De acteur beantwoordt deze interessante vraag...

Soms is het maar beter als een franchise het een keer voor gezien houdt, maar stiekem willen we toch allemaal onze helden van voorheen weer terug zien keren als onze favoriete personages. Zo geldt dat ook voor Bryan Cranston, die ooit Walter White speelde.

Bryan Cranston als Walter White


Het is alweer tien jaar geleden sinds het einde van de onwijs populaire AMC-serie Breaking Bad. Sindsdien heeft Bryan Cranston niet stilgezeten, en keerde hij zelfs nog een paar keer terug om de antiheld te spelen.

Eerst voor de Jesse Pinkman-film El Camino: A Breaking Bad Movie en daarna voor een van de laatste afleveringen van Better Call Saul. Verder zagen we Cranston ook nog in een aantal reclames verschijnen.



Bryan Cranston over Walter White-terugkeer


Maar zou de acteur er voor open staan om nogmaals terug te keren voor de rol die hem wereldberoemd maakte? Hij beantwoorde de vraag in een recent interview.

"Ik onderschat Vince Gilligan nooit. Ik dacht toen we 10 jaar eerder onze laatste productiedag van Breaking Bad hadden... 10 jaar geleden! Toen nam ik afscheid van iedereen, en ik dacht dat dat het was. Toen kwam El Camino naar voren. ‘Oh, ik denk dat ik weer Walter White zal zijn. En toen kwam Better Call Saul: 'Oh, ik denk dat ik er weer bij ben'. En dan komt de Pop Corners-commercial. ‘Jullie willen het samen spelen?’ ‘Natuurlijk!’ Het is gewoon leuk."

"Dus nu zou ik gek zijn om te zeggen: 'Ja, we zijn klaar.' Ik plan niets in, maar laat me verrassen. Maar als er iets is waarvan Vince wakker wordt uit een droom en denkt: 'Oh mijn God', en hij vraagt het aan me, en ik heb ook de 'Oh mijn God'-reactie, dan zou ik het overwegen."

"Het komt niet vaak voor dat je een 'Oh mijn God'-reactie krijgt als je een pitch leest of hoort. Als je ergens door verbijsterd en verbaasd bent, moet je opletten. Dus als dat gebeurt, en ik neem niet aan dat dat zal gebeuren - maar als dat ooit zou gebeuren, dan zou ik luisteren."

Een Breaking Bad-terugkeer is dus nog steeds niet uitgesloten voor Bryan Cranston, maar het project moet wel écht iets speciaals zijn voordat hij het zal overwegen.

Momenteel werkt Vince Gilligan echter aan andere projecten, dus een Walter White-terugkeer laat sowieso nog een paar jaar op zich wachten. Mocht het ooit nog gebeuren...

Breaking Bad is te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen